Ponedjeljak, 22 Srpanj 2024 19:48
Ad Top Header

AK DUGO SELO: Utrka za Mladena i 3. kolo Ljetne lige

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

U ponedjeljak 2. srpnja 2018. u poslijepodnevnim satima gotovo šestotinjak sportaša, trkača, rekreativaca  ali prvenstveno dobrih ljudi, skupilo se na Savskom nasipu ispred Boćarskog doma spremni otrčati 5 kilometara.

Cilj ove akcije bio je pomoći Mladenu Rusmiru, 40-godišnjaku koji se već 19 godina nalazi u budnoj komi uzrokovanoj prometnom nesrećom. Akciju su inicirale Mladenove tete, rekreativne trkačice, a organizirali Atletski klub Žumberak i trčanje.hr. Iznimno pozitivna atmosfera, mnoštvo ljudi, poznata lica, susreti… I utrka u kojoj je svatko u cilj ušao kao pobjednik. Bili su tamo i predstavnici AK Martin (Karola i Ulrich Knuppel) i time pomogli da ova akcija ostvari svoj cilj. Startninama i donacijama prikupljeno je 45 tisuća kuna, što će biti dovoljno da Mladen dobije toliko potrebnu opremu za komunikaciju i kolica za vertikalizaciju. Čestitamo svima na nevjerojatnom duhu i želimo Mladenu puno dobrog zdravlja!

A Ljetna liga AK Martin (Martin breg trk) ide dalje. Prošle subote utrka je prigodno obilježena, crveno-bijelim kockicama i navijačkim pjesmama za naše Vatrene. Utrka je iznimno startala u 18 sati, a sada se vraćamo starom terminu, i tako do kraja kolovoza. Ako (još) niste otišli u južnije krajeve, dođite družiti se i znojiti s nama svake subote u 20 sati ispred DVD-a Prozorje. Vidimo se!

Više informacija i fotografija na facebook stranici AK Martin Dugo Selo https://hr-hr.facebook.com/Atletski-klub-Martin-Dugo-Selo-536471653040902/

B1 B2 B3 B4 BB 3