Ponedjeljak, 22 Srpanj 2024 20:32
Ad Top Header

Atletski klub Martin Dugo Selo: ZAGREB 5x5 i LJETNA LIGA

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Prvi dan srpnja održana je četvrta u nizu utrka serijala „Zagreb 5x5“ – Zagreb Summer City. Ova cestovna utrka  privukla je u nedjelju  dvjestotinjak trkača koji su na Zrinjevcu pokušali što brže otrčati peticu (utrku dužine 5 kilometara).

Na utrci je troje  članova u dobrom svjetlu predstavilo Atletski klub Martin Dugo Selo: Ružica Kešinović (26:24), Ulrich Knüppel (29:21) i Ivana Radošić (36:35). Zagreb 5x5 sastoji se od pet utrka na 5 km na različitim lokacijama u Zagrebu, a zadnja po rasporedu je 30. rujna 2018. godine.

A drugo kolo Ljetne lige u organizaciji AK Martin održano je dan prije, u subotu, u 20 sati u Prozorju. Članovima Kluba pridružili su se i polaznici Male škole trčanja koja je završena prije 2 tjedna, članovi atletskog kluba iz Vrbovca kao i ljubitelji trčanja iz Dugog Sela i okolice.  Sudionici su bili zadovoljni odrađenim treningom jer je vrijeme i mjesto kao stvoreno za ostvarenje ponajboljih osobnih rezultata. Još jednom Klub poziva sve ljubitelje trčanja da im se pridruže sljedeći vikend (u malo izmijenjenom terminu).

AK Martin Dugo Selo poziva sve ljubitelje trčanja  u članstvo Kluba te  jamči ugodno druženje i dobru zabavu. Članovi će sudjelovanjem u Klubu ujedno pridonijeti svom  zdravlju.

Više o Klubu kao i informacije o aktivnostima može se  pronaći na linku: https://hr-hr.facebook.com/Atletski-klub-Martin-Dugo-Selo-536471653040902/

F glavna AK2 Ak3 Ak4 F glavna AK svi