Utorak, 09 Kolovoz 2022 06:34
Ad Top Header

ODRŽANA SKUPŠTINA KUGLAČKOG KLUBA „DUGO SELO-1934”

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Sukladno statutu K.K.Dugo Selo-1934 održana je Izvještajna godišnja skupština za 2018. god. na kojoj su prezentirana i prihvaćena godinja izvješća predsjednika, tajnika, blagajnika i komisija. Predsjednik P. Livaić u svom se izvješću posebno se osvrnuo na izvanredan rezultat u prvom dijelu natjecanja tree zagrebačke lige gdje su ostvarene sve pobjede u devet odigranih utakmica to je nezapamćeno u 80 god. postojanja kluba.

Tijekom natjecateljske 2018. odigrali smo niz susreta natjecateljskog I turnirskog karaktera u organizaciji kuglačkog saveza Hrvatske, županijskog kuglačkog saveza i kuglačkog kluba Dugog Sela. Tako smo nastupili u kup natjecanju grada Zagreba i Zagrebačkoj ljetnoj ligi, tradicionalnom turniru Tomo Vuetić u suradnji s K.K. Hidro Meteor, turniru našeg kluba – pojedinačno (pobjednik S. Zrile), turniru u brzinskom kuglanju u Zagrebu (pobjednik Z. Šok), te smo organizirali tzv. Dan otvorenih vrata organizaciji županijskog saveza glede animacije mladih kuglača, gdje se prijavilo desetak mladića. Na svim navedenim natjecanjima odigrali smo značajne uloge te potvrdili kuglaki rejting u rezultatskom smislu čemu su najviše doprinjeli naši izvanredni kuglači: Slavko Zrile, Zvonimir Šok, Martin Prstec, Željko Papeš, Ronald Šutić, Dražen Košćec, Vlado Rdaković, Renato Kovačić, te ostali igrači koji su nastupili u skladu s potrebama taktike i trenutačne forme.

Izvješća tajnika, blagajnika, nadzornog odbora i stegovne komisije prihvaćena su jednoglasno bez jano iznesenih primjedbi.  Na kraju skupštine prisutnima se obratio dopredsjednik Zlatko Repić s osvrtom na natjecateljsko i financijsko izvješće za 2018, godinu, ocijenivšio ju godinom šokova; ispadanjem iz druge lige u proljeće i pobjednički pohod u trećoj ligi u jesen, što je u konačnici rezultiralo povratkom u drugu ligu u 2019. godini.

Najžešća rasprava na Skupštini razvila se nakon diskusije o razlozima i uzrocima neizgradnje projektirane kuglane u Gradskoj sportskoj dvorani u Dugom Selu koja bi zasigurno omogućila dugoročni opstanak i prosperitet dugoselskog kuglanja, te relativizirala današnju tezu o dugovječnosti današnje kuglačke generacije.

Prevladavajuće mišljenje iskazano u raspravi je da su sve političke strukture od legendarnog gradonačelnika Milivoja Obada odgovorne za nepoštivanje građevinskog projekta izgradnje sportske dvorane o čemu smo izvjestili i Županijski sportski savez kao nositelja razvoja kuglačkog sporta u Zagrebačkoj županiji.

                                                                                                                                                                                                                               Za K.K. Dugo Selo-1934.

                                                                                                                                                                                                                              Dopredsjednik: Zlatko Repić

Dani otvorenih vrata 2018 Kuglački klub Dugo Selo 1934 Pobjednici memorijalnig turnira Tomo Vučetić

© 2019 Dugoselski Šport - Sva prava zadržana. . Designed By - FRIC-