Petak, 22 Rujan 2023 21:17
Ad Top Header

AK Martin Dugo Selo : Samoborska zimska trail liga i Dugoselska zimska liga

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

U subotu 11. siječnja održano je 8. kolo Samoborske zimske trail lige na kojem su sudjelovali naši momci Kristian Pintar i Dejan Zec.

Dečki su guštali trčeći Samoborskim gorjem u društvu 157 drugih trkača u različitim kategorijama i disciplinama. Njih dvojica su odabrali „Dugu stazu“ u duljini od 15,5 km i visinskom razlikom od 940 m uspona i 870 m spusta. Kristian Pintar istrčao je stazu za 1:36:44. Time je popravio svoj rezultat iz prošlog kola za pune 3 minute te zauzeo ukupno 12. mjesto u muškoj konkurenciji i 3. mjesto u kategoriji M40. Dejan Zec istu je stazu prošao za 1:44.06, što ga je dovelo do 21. mjesta u muškoj konkurenciji i 4. mjesta u kategoriji MS. Bravo dečki!

Subotom se također trči i Dugoselska zimska liga, a ovaj se put na startu okupio rekordan broj trkača. Njih 10 trčalo je svaki svojim tempom na Martin breg, a nekoliko hrabrijih istrčalo je čak 3 velika kruga. Pozivamo Vas da nam se pridružite sljedeće subote na startu 8. kola Dugoselske zimske lige, kod Srednje škole Dugo Selo. Podsjećamo, start je u 16 h, trčati možete veliki krug od 8 km ili mali od 5 km, i možete to učiniti koliko god puta želite. Vidimo se!

3.JPG

© 2019 Dugoselski Šport - Sva prava zadržana. . Designed By - FRIC-