Petak, 29 Ožujak 2024 07:05
Ad Top Header

Matea Blažinović prva na 2. Šumskom trailu u Koprivnici, Željko Špoljarić istrčao polumaraton u Odiseji na Bundeku

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Najnovija članica Atletskog kluba Martin Dugo Selo Matea Blažinović nastavlja svoj pobjednički niz, ovoga puta na 2. Šumskom trailu održanom 20.kolovoza u Koprivnici. Matea je trčala žutu stazu dugačku 12 km.

U cilj ulazi nakon 1:10:46 kao prva žena u ukupnom poretku! Čestitamo Matei na još jednoj pobjedi!Organizator utrke, sportska platforma Run man, je za 2. izdanje Koprivničkog traila pripremila 3 staze: Kratka staza (6,5 km i 200 n.v.), Srednja staza (12 km i 350 n.v.) i Duga staza (19 km i 550 n.v.). Sve tri staze prolaze kros i treking putevima, penju se klanjcima, spuštaju u rasjeke Dugačkog brda, te nastavljaju dijelom planinarskim i XC stazama. Matea je žutu stazu opisala kao prekrasno brdovitu (napominje da su joj takve najdraže) i šumovitu. Bravo Matea za još jedan zlatni uspjeh, veselimo se tvojim daljnjim utrkama!

Isti dan, ali u kasnijim, noćnim satima je naš Željko Špoljarić trčao polumaraton u sklopu Grawe noćnog maratona 2022 – Odiseja na Bundeku. Željko je utrku završio s rezultatom 2:15:44 kao 78. u ukupnom poretku. Čestitamo Žac na uspješno istrčanom polumaratonu!

Utrka je održana pod organizacijskom palicom AK Sljeme. Osim maratona i polumaratona, iskusni trkači i oni koji su tek počeli trčati su mogli birati još između desetinke (3,8km) četvrtmaratona i tričetvrtmaratona te virtualne utrke. Naziv utrke, kao i obično, nije slučajnost. Sljemenaši su odlučili odati počast Odiseji autora Arthura C. Clarka koju su sjajno uklopili u ovogodišnje izdanje poznate nam utrke.

Fotografije:

Članovi AK Martin Dugo Selo

Davor Denkovski

Dinko Bažulić

1 2 3 4 5 6