Srijeda, 23 Lipanj 2021 10:48
Ad Top Header

Atletski klub „Martin Dugo Selo“ organizirao 1. Backyard Ultru

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

   

Kako dužinski trkački treninzi mogu biti itekako zabavni dokazali su članovi Atletskog kluba „Martin Dugo Selo“. U subotu 26.9.2020. organizirali smo 1. Backyard Ultru, događaj koji je trajao 12h, a druženje se nastavilo i nakon toga. 

Od 8 sati ujutro na svaki puni sat trkači su startali u krug dužine 6.5km, a nakon istrčanog kruga slijedila je pauza do punog sata. Period odmora trkači su mogli iskoristiti za presvlačenje, druženje, okrjepu te odlazak na wc. Prema unaprijed dogovorenim pravilima trkači su se mogli priključiti na svaki puni sat, te trčati koliko tko može i želi. U novi krug nije mogao krenuti onaj tko prethodni nije istrčao unutar sat vremena. Za stazu Backyard Ultre izabran je krug od 6.5km sa usponom na Martin Breg. Svaki parni sat trčalo se u smjeru kazaljke na satu, a svaki neparni sat u suprotnom smjeru. Trčalo je 13 naših članova, a imali smo i dva draga nam gosta.

Tomislav Poljak i Mario Čeliković istrčali su svih 12 krugova, Kristian Pintar i Igor Begović 7 krugova, dok su Neven Matijaš, Ružica Vidović i Marina Bionda istrčali 6 krugova. Ivana Malus i Vedran Abramović istrčali su 5 krugova, a Josip Jakšić 4 kruga. Ivan Pikija, Ivan Malus i Ingo Berko istrčali su 3 kruga. Karola i Ulrich Knüppel istrčali su po jedan krug.

Okrjepa je bila zaista obilna, a doprinijeli su svi članovi kluba. Bilo je tu kolača, štrudli, voća,mesa s roštilja, a proslavio se i rođendan. Zahvaljujemo se domaćinima Andreji i Kristianu na divnom gostoprimstvu. Nadamo se da će ovakvi događaji postati tradicija našeg kluba. Djelić atmosfere donosimo vam u foto galeriji.

6 9 backyard ultra 1 backyard ultra 2 backyard ultra 3 backyard ultra 4

      

      

      

© 2019 Dugoselski Šport - Sva prava zadržana. . Designed By - FRIC-