Dugoselke protiv treće momčadi lige

Dugoselke će ove nedjelje ugostiti treću momčad lige, ŽRK Umag u Gradskog sportskoj dvorani u Dugom Selu. Utakmica je zakazana za 19 sati gdje će rukometašice Dugog Sela tražiti treću pobjede ove sezone.

U šest kola upisale su po 2 pobjede te isto toliko remija uz 3 poraza. Ukupno su postigle 160 pogodaka, odnosno primile šest više, dok su gošće iz Umaga postigle manje pogodaka, njih 157, ali su i manje primile, odnosno gol razlika ostala im je pozitivna. Dugo Selo se pred nedjeljnu utakmicu nalazi na desetom mjestu s 5 osvojena boda. Umag ima 9 na trećoj poziciji i zaostaje samo bod za drugom Podravkom koja gostuje danas u 17:30 kod petoplasiranog Zrinskog.

Pred Dugoselkama je pravi ispit. Treća momčad lige dolazi u dugoselsku dvoranu, no morat će pošteno upregnuti ako želi izvući pozitivan rezultat. Dugoselke su od početka sezone kod kuće upisale 1 poraz i dvije pobjede. Pobjedu u Gradskog sportskoj dvorani upisala je jedino  Koka (26:32), dok su Split 2010 i Ivanić nadigrane istim rezultatom, 31:24 za Dugo Selo.

Ostali parovi 7. kola: Lokomotiva 34:19 Trešnjevka, Zrinski – Podravka Vegeta, Sesvete-Agroprot – Koka, Zamet – Ivanić, Pitomača – Split 2010, Bjelovar – Petason Vranjic.

DR 

fotografija: ŽRK Dugo Selo