RUKOMETAŠICE OTPUTOVALE NA FINAL FOUR

Rukometašice ŽRK Dugo Selo '55 ispisuju povijest u najuspješnijoj sezoni u klupskoj povijesti. Osim što se u najvišem rangu natjecanja (1.HRL) nalaze na visokom 6.mjestu, nastupiti će i na Final Fouru Kupa Hrvatske u Umagu od 11. do 13. svibnja 2017. što je najveći uspjeh timskog sporta u gradu Dugom Selu.

U polufinalu koje je na rasporedu u četvrtak 11.05. u 19:00 sati  čeka ih ekipa Trešnjevke. U prvenstvu su naše rukometašice u prvoj utakmici u Zagrebu izgubile 20:22 a u drugoj na domaćem terenu pobijedile 25:19 što budi nadu da bi u Kupu mogle biti uspješne. Ipak, Kup donosi posebnu draž za sve ekipe pa će tako i ta utakmica biti veliki izazov za naše rukometašice.

Stručno vodstvo kluba ne krije zadovoljstvo i ponos dosad postignutim rezultatima u ovoj sezoni ali ne staju na tome i priželjkuju plasman u finale. U tom slučaju naše rukometašice stekle bi pravo natjecanja u EHF Kupu što do sada nije uspjelo niti jednoj ekipi u našemu gradu. Svi ti rezultati iziskuju i snažniju financijsku pomoć od strane sponzora koja se usprkos pojačanoj marketinškoj promociji do sada nije očitovala u mjeri koje zaslužuju dosadašnji rezultati.

Želja uprave kluba za sljedeću sezonu je „napad“ na jedno od prva 4 mjesta u prvenstvu Hrvatske što dovoljno govori o ambicijama i u kojem je smjeru klub krenuo. Za takav rezultat potreban je ostanak većeg dijela igračica i osvježavanje igračkog kadra sa nekoliko novih igračica koje bi u klubu stekle afirmaciju i donijele širinu u igri. Podsjetimo se da su odlične igre u klubu donijele igračicama pozive u reprezentaciju – Mara Budić u seniorsku reprezentaciju,a Andrea Pavković, Josipa Bebek, Josipa Mamić i Iva Šebalj u juniorsku reprezentaciju. 

ZRK DS 55 ZRK DS 55 1 Kup najava