Dugoselske i rugvičke rukometašice u završnici Prvenstva Hrvatske za djevojke rođene 2004. i mlađe

Nakon razigravanja po regijama, djevojčica, igračica rođenih 2004. godine i mlađe došlo je se do najuspješnijih šesnaest ekipa koje od 19. do 22. travnja sudjeluju na Završnici državnog prvenstva koja se održava u Umagu.

Među šesnaest ekipa podijeljenih u četiri skupine nalaze se ekipe ŽRK Dugo Selo '55 i ŽRK Rugvica. Utakmice se igraju u ŠD OŠ Marije i Line te SD Stella Marisu.

Dosada su odigrane sljedeće utakmice:
Dugo Selo ’55 – Koka 15:11 (8:6)
Serijom 3-0 Dugo Selo otvorilo susret. Do prvog gola Koka je stigla tek u petoj minuti nakon gola Laure Vukešin (1:3). Držali su tu prednost do 11. minute kada na 5:5 poravnava Kiara Sabati. Pred kraj prvog dijela Dugo Selo je pojačalo i za +2 (8:6) po isteku 15. minute na crti prolazi Maja Grgošević. Prednost je Dugo Selo povećavalo kroz drugo poluvrijeme i u posljednjih pet minuta ušli su s 13:8 da bi na kraju slavili 15:11.
Rugvica – Split 2010 15:17 (3:9)
Rukometašice Splita 2010 odlično su otvorile utakmicu serijom od pet pogodaka koja ja usmjerila tijek utakmice. Igračice Rugvice teško su dolazile u šansu za pogodak pa su u prvom poluvremenu uspjele postići samo tri. Već je start drugog poluvremena pokazao bolju igru Rugvice pa se igralo gol za gol. U 25. minuti serijom od sedam pogodaka Rugvica stiže do prvog vodstva (13:12). No, u posljednju minutu susreta s prednošću od dva pogotka ulazi Split koji je na kraju i slavio. Sara Marendić predvodila je Split s osam pogodaka, a Ivona Vincek istakla se kod Rugvice sa šest.
ŽRK DUGO SELO 55: Ema Novosel, Maja Grgošević, Katja Vuković, Gabriela Vladić, Lara Golub, Nikolina Josipović, Tatjana Dramac, Josipa Balšić, Hana Miličević, Martina Brnjaković, Lorena Zelić, Laura Đurđević, Leonarda Pavlić, Amanda Borac, Ema Bičanić.
Stručni stožer: Marina Slišković, Nenad Lovrić.
ŽRK RUGVICA: Krznar Lea, Brkić Leonarda, Jurić Marija, Pršlja Magdalena, Kuzmec Tara, Vincek Ivona, Ičitović Ana, Gabriela Šinik, Lucić Ivona, Mihordin Karla, Klaudia Bartulović, Maras Sara, Ivanović Robertina, Pralas Helena, Tolić Ema, Vojković Lara.
Stručni stožer: Ljubičić Marijana, Andrea Mikulić.

Sve rasporede i rezultate tijekom ove završnice možete pratiti na poveznici: http://hrs.hr/natjecanja-2/zavrsnice-ph/1-hrld-djevojke-rodene-2004-i-mlade/
Izvještaje sa utakmica možete pratiti ovdje: http://hrs.hr/2017/04/19/zavrsnica-prvenstva-hrvatske-za-djevojke-rodene-2004-i-mlade/

18.kolo 1.HRL vs Dalmatinka Djevojcice 2004 1