Kategorija: Ostalo
Objavljeno: 09 Siječanj 2019

Zaokružena uspješna natjecateljska sezona ŠK Dugo Selo: Prva mjesta na „Božićno-novogodišnjoj ligi“ i na Novogodišnjem martinjskom turniru

Šahovski klub Dugo Selo nastupio je 23.prosinca na ekipnom brzopoteznom turniru "Božićno-novogodišnja liga" u Dubravi, te premoćno osvojio prvo mjesto pobijedivši sve svoje protivnike. Za našu ekipu nastupili su Tomislav Filipović, Marinko Gavran, Perica Josipović, Zvonko Korov i Josip Sesan.

Opširnije...
Kategorija: Ostalo
Objavljeno: 07 Siječanj 2019

Nema zime za dugoselske atletičare: 4. kolo dugoselske Zimske lige – start svake subote u 16 sati kod Gradske sportske dvorane

Niže temperature i pokoja snježna pahulja nisu razlog da se tenisice ne navuku na noge i izađe na zrak. Četvrto kolo Zimske lige trčanja ide kao što je i planirano, a sudionika je iz kola u kolo sve više. Prvo mjesto u muškoj konkurenciji drži Josip Jakšić, a vodeća u ženskoj konkurenciji je Ivana Malus, koja je prije nepuna 4 mjeseca po treći put postala mama. Malo je reći da je ova žena čudo jedno!

Opširnije...
Kategorija: Ostalo
Objavljeno: 03 Siječanj 2019

Dugoselski Novogodišnji zvrk i Nova na Savi

Atletski klub Martin Dugo Selo na sebi svojstven način obilježio je prvi dan 2019. godine. 1. siječnja točno u podne u centru Dugog Sela (kod sata) okupilo se veselo društvo i krenulo trčati ulicama grada… Trkači su se podijelili u dvije grupe te po užem centru Dugog Sela otrčali 5 kilometara. Nakon cijele noći jela i pića nije bilo lako, ali su svi bili zadovoljni te su se dodatno proveselili u obližnjem kafiću. Utrka nije bila natjecateljskog, nego zabavnog karaktera, a nadamo se da će ovakvo kratko i slatko druženje ući u tradiciju našeg kluba. 

Opširnije...
Kategorija: Ostalo
Objavljeno: 27 Prosinac 2018

AK Martin Dugo Selo: 1. Westgate Božićna utrka

U subotu 22.12.2018. održana je 1. Westgate Božićna utrka u organizaciji Sportsko-atletskog kluba FIT iz Zaprešića. Za djecu su organizirane utrke na 100, 200 i 400 metara, a iste su bile humanitarnog karaktera. Oni malo veći trčali su 5 km, a zahvaljujući odličnom vremenu (10ak Celzijevih stupnjeva) i rezultati su bili jako dobri.

Opširnije...