Kategorija: Ostalo
Objavljeno: 13 Ožujak 2018

Atletski klub Martin Dugo Selo nastupio na prvom izdanju Zagrebačkog proljetnog cenera i na utrci Zagreb 5x5-Spring Break

U subotu 10.ožujka na Savskom nasipu, u organizaciji Magazina trčanje, održalo se prvo izdanje Zagrebačkog proljetnog cenera pod nazivom pod nazivom Buđenje iz zimskog sna. Utrka je bila humanitarnog karaktera pa je dio novaca prikupljen startninama uplaćen udruzi FB Humanitarci.

Opširnije...

Kategorija: Ostalo
Objavljeno: 05 Lipanj 2017

Karate klub Brckovljani - ponovno uspješni

U subotu 3. lipnja 2017. članovi karate kluba Brckovljani sudjelovali su na Karate kupu u Dugom Selu. Nastupilo je 16 natjecatelja, od kojih je 11 osvojilo medalje u kategoriji kate pojedinačno, a 15 u kategoriji kate ekipno.

Ovo natjecanje je još jedno u nizu uspješnih natjecanja, s kojim članovi Karate kluba Brckovljani ujedno privode kraju još jednu odličnu sportsku sezonu.

Opširnije...

Kategorija: Ostalo
Objavljeno: 24 Svibanj 2017

Dugoselski biciklisti "uvatili vitar"!

Proteklog vikenda održan je maraton u brdskom biciklizmu na otoku Braču, pod nazivom !Uvati vitar!". Namjera Turističke zajednice Dalmacije i mjesta Sutivan je bila promovirati ciklo turizam, sama utrka koja je organizirana ušla je i u UCI kalendar što je odmah dalo i veću važnost same utrke kojoj se je odazvalo preko 220 biciklista iz Hrvatske i susjedskih država.

Opširnije...