NASTAVAK NOGOMETNE SEZONE Trener Vujić: Ova momčad je spoj mladosti i iskustva i težit će brzoj, agresivnoj i efikasnoj igri

Ovog vikenda nogometaši NK Dugo Selo kreću sa nastavkom prvenstva u 3 HNL zapad. Na otvaranju proljetnog dijela sezone u Dugo Selo stiže lider prvenstva NK Vinogradar.

 

U klubu je od kraja jesenskog dijela sezone došlo do  promjena u strukturi upravljanja klubom gdje je dugogodišnji predsjednik Mladen Vrabec podnio neopozivu ostavku s kojim je otišla cijela tadašnja uprava i stručni stožer. Početkom godine  izabrana je nova uprava, a na čelo kluba je izabran novi predsjednik Hrvoje Šarić  koji je sa svojim timom ljudi preuzeo mandat.

Za trenera prve momčadi je postavljen  bivši prvotimac NK Dugo Selo Velibor Vujić koji se u svojoj igračkoj karijeri osim igranja u domaćim klubovima okušao i u inozemstvu. Trenerski put je započeo u našem klubu trenirajući mlađe kategorije. Nakon sezone provedene u NK S. Kraljevac gdje je uspješno vodio prvu momčad  ove zime na poziv nove uprave vraća se u NK Dugo Selo. Iako je klub napustilo dosta igrača iz jesenskog dijela sezone vodstvo  kluba je dovelo nekoliko igrača koji bi trebali donijeti potrebitu kvalitetu. U pripremnom dijelu momčad je odigrala pet pripremnih utakmica koje su treneru Vujiću poslužile za uigravanje momčadi za proljetni dio sezone koji ističe da je apsolutni naglasak na mlade igrače ponikle u našem klubu, ali i kvalitetne i potetne igrače koji gravitiraju u okolici. Svojim dolaskom trener Vujić je u pogon prve momčadi priključio sedam juniora za koje je rekao da  kvalitetno rade, te da su se dobro adaptirali na zahtjeve seniorskog nogometa i na njima je da se nametnu.

„Igrači koji se trenutno ne nametnu ostaju u procesu treniranja sa seniorima, a utakmice će igrati za juniore i na taj način želimo da ti igrači što bolje i kvalitetnije nogometno stasaju kako bi u budućnosti bili dobri prvotimci“, ističe trener Vujić. Na upit o snazi momčadi nam je rekao da je ova momčad spoj mladosti i iskustva koja će težiti brzoj, agresivnoj i efikasnoj igri.

Momčad NK Dugo Selo je trenutno desetoplasirana momčad lige s osvojenih 23 boda. Očekuje nas uzbudljivo proljeće u kojemu se nadamo da će ljubitelji nogometa u našem gradu uživati u dobrim i efikasnim igrama naših nogometaša.

T.Š