„ DUGOSELKO„ TRADICIJA KOJA TRAJE

NK Dugo Selo je  organizirao 12 izdanje popularnog malonogometnog turnira za djecu „DUGOSELKO“.  Ovaj turnir se sa pravom svrstava  među bolje i brojnije turnire u državi.

Njegova specifičnost  koja ga čini drugačijim od drugih turnira je u tome što se organizira u svim dobnim kategorijam (prstići,limaći,mlađi pioniri,stariji pioniri,kadeti ,juniori ,a od ove godine i u kategoriji najmlađih uzrasta predškolske dobi). Ovo 12 po redu izdanje okupilo je na parket gradske sportske dvorane 107 momčadi u sedam kategorija. U 11 dana trajanja turnira odigrano je 225 utakmica koje su sudili verificirani sudci. Organizator se i ove godine potrudio pa su u svim kategorijama  podijeljene momčadske  nagrade za prvo,drugo i treće mjesto, te pojedinačne nagrade za najboljeg strijelca ,najboljeg golmana i najboljeg igrača. Vidjeli smo pregršt dobrih,dinamičnih,atraktivnih , borbenih utakmica i svega onoga dobroga i zanimljivoga što nam donosi mali nogomet, pa su  posjetitelji u dvorani mogli uživati.

O planovima za naredno izdanje turnira  informirao nas je voditelj ŠN NK Dugo Selo Igor Kovačević koji ističe kako je  za iduće 13 izdanje turnira cilj  privući strane momčadi iz regije, a tu mislimo na momčadi iz Slovenije, Mađarske, Austrije,  BiH i time  podignuti turnir na razinu međunarodnog turnira. Zagrebačka županija i grad Dugo Selo organizaciju našeg  turnira   pomažu  godinama i nadamo se nastavku suradnje  na obostranu korist. Želja nam je  uključiti i druge subjekte lokalne zajednice koji imaju interesa da se promoviraju kroz naš turnir.

Za kraj napomenimo  da od naših momčadi iz NK Dugo Selo na ovom turniru do finala  su dugorale momčadi STARIJIH PIONIRA 2003 godišta i PRSTIĆI 2009 godište, gdje su poražene od svojih vršnjaka što svakako ne umanjuje odličan učinak. Bravo dečki...

Pobjednici 12 malonogometnog turnira  „DUGOSELKO“

KATEGORIJA

POBJEDNIK

OTVORENA ŠKOLA – 2010 i mlađi

ŠN DEVETKA

PRSTIĆI   - 2009 i mlađi

NK SESVETSKI KRALJEVEC

LIMAĆI   -  2007 i  mlađi

LOKOSI

MLAĐI PIONIRI -  2005 i mlađi

SIGALINEA – BETON DAROJKOVIĆ

STARIJI PIONIRI -  2003 i mlađi

NK NAFTAŠ - IVANIĆ

KADETI    - 2001 i mlađi

SNJEŽNE  PAHULJICE

JUNIORI  -  1999 i mlađi

DJEČIJI NOGOMET

T.Š

momcad D SELO st pioniri