DOBRA POLUSEZONA ZA PIONIRE

Pioniri  NK Dugo Selo su kategorija koja okuplja dječake 2003/2004 godišta koje vodi trener Goran Hendak, a uključeni  su u sustav  takmičenja sa dvije momčadi.

PIONIRI  I su dječaci izlaznog 2003 godišta i takmiče se u 1.ligi NSZŽ. U jesenskom dijelu sezone su u 12 odigranih utakmica ostvarili 8 pobjeda, 1 utakmicu su odigrali neodlučeno i ubilježili su  3 poraza sa gol razlikom 47:17 trenutno su trećeplasirana momčad sa osvojenih 25 bodova. U klubu mogu biti zadovoljni rezultatom iako ostaje žal za nekoliko propuštenih bodova u susretima gdje su naši igrači bili bojli takmac, no nedostatak preciznosti, ali i  sreće su umanjili bolji učinak . Najviše nas veseli dobar i kvalitetan razvojni put kojim idu  naših mladi igrači  od koji se u budućnosti očekuje  da  konkuriraju  za seniorski sastav.Napomenimo još da su na prošlotjednom malonogometnom turniru u Čazmi ostvarili vrlo dobar rezultat osvojenim trećim mjestom na turniru.

PIONIRI  II su dječaci ulaznog  2004 godišta koji se takmiče u II ligi NSZŽ. Prvi dio sezone su zaključili kao šestoplasirana momčad  saosvojenih 19 bodova i  ostvarenih 6 pobjeda, 5 poraza i 1 neodlučeni rezultat. Nedostatak širine  i kvalitetnog kadra je ovdje došla do izražaja, no odličan odaziv treningu, vrhunska motivacija koju pokazuju naši igrači i trenersko iskustvo daju nam za pravo nadati se da će u nastavku sezone krenuti uzlaznom rezultatskom  putanjom na što su nas naučili u proteklim sezonama.