NOGOMETNA BUDUĆNOST KOJA OBEĆAVA

ŠN NK Dugo Selo je jedan od brojnijih sportskih kolektiva u našem gradu. Najmlađa kategorija u ŠN su PRSTIĆI  koji okupljaju dječake i djevojčice 2009,2010,2011i 2012 godišta. Ovi mali ,ali vrijedni nogometaši su u jesenskom dijelu sezone ostvarili zavidne rezultate.

Kruna je to kvalitetnog i predanog rada trenera i mališana  koji kroz igru polako , ali sigurno prerastaju u prave nogometaše koji bi u budućnosti trebali biti ponosni prvotimci našeg kluba.  U sustavu takmičenja su tri momčadi koje se uz redovite treninge takmiče u Županijskim ligama.

PRSTIĆI  I (2009 godište) nastupaju u I ŽNL gdje su u 12 odigranih utakmica ostvarili 10 pobjeda i 2 poraza, te su trenutno  drugoplasirana momčad lige.

PRSTIĆI II (2010 godište) se takmiči u II ŽNL V.Gorica i u jesenskom dijelu sezone su odigrali 8 utakmica , te ostvarili 4 pobjede i 4 poraza i sa osvojenih 16 bodova su trećeplasirana momčad lige.

PRSTIĆI III (2010 i mlađe godište) nastupa u II ŽNL D. Selo i u 8 odigranih utakmica ostvarili su 4 pobjede,1 remi i 3 poraza ,te su sa 13 osvojenih bodova četveroplasirana momčad lige.

Trebamo napomenuti da osim prvenstvenih utakmica ova kategorija igra i turnire i jesenske lige u kojima nastupaju dječaci  2011 i mlađe godišta (vrtićke dobi). Sve ove male,vrijedne i zaigrane nogometaše prvim nogometnim koracima uče treneri Mario Martić i Matija Micić  još uvijek aktivni igrači našeg kluba  u kojem su i sami ponikli.

T.Š.