Kategorija: Karate, Taekwondo
Objavljeno: 15 Listopad 2018

Kyokushin karate "Zaprešić open 2018." : Za dugoselski klub 21 medalja

Dana 13. listopada 2018. održan je turnir "Zaprešić open 2018." organiziran od strane Kyokushin karate kluba Budo ryu - škola ratnika. Turnir se održavao u Osnovnoj školi Ljudevita Gaja, te je na njemu sudjelovalo oko 90 natjecatelja u katama i borbama u kategorijama razvrstanim po uzrastima i težini. Kyokushin karate klub Dugo Selo nastupio je s 20 natjecatelja u katama i borbama, koji su osvojili 21 medalju.

Opširnije...
Kategorija: Karate, Taekwondo
Objavljeno: 04 Listopad 2018

ZAVRŠIO USPJEŠNIJI I AKTRAKTIVNIJI 2.DUGO SELO OPEN

U subotu, 29.rujna, održan je 2.Dugo Selo open u organizaciji Taekwondo kluba Dugo Selo. Nastupilo je 211 natjecatelja iz 26 klubova. Ove godine imali smo dvije gostujuće države. Iz Bosne i Hercegovine nastupili su natjecatelji iz kluba „Mogone Livno“, a posjetili su nas čak i gosti iz kluba „Ceongsim“ iz Južne Koreje pod vodstvom trenera Bumsoo Parka.

Natjecanje je održano u sportskim borbama i kicku ( za najmlađe ), u kategorijama limača, mlađih kadeta, kadeta i od ove godine u kategoriji juniora.

Opširnije...
Kategorija: Karate, Taekwondo
Objavljeno: 04 Lipanj 2018

Kyokushin karate CUP "Dugo Selo 2018": Kyokushin karate klub Dugo Selo osvojio 24 medalje u borbama i 8 u katama

U subotu 2. lipnja 2018. godine u Gradskoj športskoj dvorani Grada Dugog Sela održan je po dvadeset i peti put Kyokushin karate "CUP Dugo Selo 2018."
Uz par prigodnih riječi natjecanje je otvorio gradonačelnik Dugog Sela Nenad Panian. Otvaranje turnira je svojim prisustvom uveličala i zamjenica gradonačelnika Jasminka Kokot Bambić.

Opširnije...

Kategorija: Karate, Taekwondo
Objavljeno: 30 Travanj 2018

Taekwondo klub Dugo Selo niže odlične rezultate

Članovi kluba sudjelovali su na 4 turnira u travnju 2018. godine. Najzapaženiji rezultati postignuti su na 4. Lekenik openu koji je održan 21.4. u Lekeniku gdje je Taekwondo klub Dugo Selo osvojio ekipno prvo mjesto, te je Dora Bertek proglašena najboljom mlađom kadetkinjom turnira. Na turniru je sudjelovalo 120 natjecatelja iz 15 klubova. Zlatne medalje su osvojili Dora Bertek, Lana Batalo, Antonio Kolić, Ivan Jajčan i Sebastijan Zečević. Srebro su osvojili Ivona Baćani i Dorijan Dedić, te brončanu medalju osvaja Manuela Pranjić.

Opširnije...